Bij PMTO hoeft het niet gelijk groot maar kan het stapje voor stapjeTon & Mirjam, Pleeggezin

Als je die speld dan vindt....daar word je blij vanPetra, PMTO supervisor

Je bent jezelf continue aan het verbeterenLinda, PMTO therapeute

PMTO biedt ouders veel handvaten maar het heeft mij ook veel handvaten gebodenNassira, PMTO therapeute

Kenniscentrum

Doel

Op verzoek van de instellingen die PMTO aanbieden is in mei 2009 het Kenniscentrum PMTO Nederland opgericht. Doel van het Kenniscentrum is om de opgedane kennis en expertise over PMTO centraal te bundelen en van daaruit instellingen die PMTO (gaan) implementeren te faciliteren en te ondersteunen. Ook heeft het Kenniscentrum als doel om een aanspreekpunt te zijn voor geïnteresseerde professionals, onderzoekers en ouders die PMTO ontvangen.

Taken

Taken van het Kenniscentrum zijn onder meer het opleiden en bijscholen van (nieuwe) therapeuten, het opzetten van een kwaliteitssysteem, het doorontwikkelen van de methodiek en het initiëren van nieuw onderzoek naar PMTO. Daarnaast staat het verzamelen van informatie over implementatie centraal en streeft het centrum naar samenwerking met andere ouderprogramma’s.

Financiering

Het Kenniscentrum is tot stand gekomen met een subsidie van ZON Mw en is ondergebracht bij PI Research in Duivendrecht.

Contact

Wilt u meer weten over het Kenniscentrum PMTO Nederland, dan kunt contact opnemen met: Gonnie Albrecht (tel. nr. 0643376280) of Jolle Tjaden (0643376298). ). U kunt ook mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..